Lid worden?

Hoe wordt je lid?

De gezinsbeweging KWB Weerde verwelkomt iedereen die haar programma interessant vindt en sociale contacten belangrijk acht. Ook partners en meerderjarige inwonende kinderen zijn welkom.

Het lidgeld voor 2020 bedraagt voor het gehele gezin € 30, (incl. globale verzekering) . Vanaf 16 september kan je voor € 30 reeds nieuw lid worden tot het einde van volgende werkjaar.
Voor deze prijs krijg je 11x per jaar het nationale tijdschrift “Raak”, ontvang je korting in heel wat pretparken en krijg je in de maand januari het voordelenboekje bij de “Raak”. Bovendien krijg je heel wat lokale activiteiten zeer goedkoop tot gratis aangeboden, zie rubriek “jaarprogramma”. Op activiteiten die ook open staan voor niet-leden krijgt u veelal korting.

Als lid bepaalt u op de Algemene ledenvergadering van eind september mee het jaarprogramma en verkiest u bovendien om de 2 jaar het dagelijks bestuur.
Geïnteresseerd ? Neem contact op met één van de dagelijkse bestuursleden, of een bestuurslid die u kent.
Het bestuur.

Bestuurslid worden ?

Als lid kan u ook nog een stapje verder gaan en nog actiever bijdragen tot de ontplooiing van onze vereniging door zelf “bestuurslid” te worden. In dat geval engageert u zich om maandelijks de “bestuursvergadering” bij te wonen, telkens de eerste dinsdag van de maand. U helpt dan mee om enerzijds in concreto het jaarprogramma te realiseren en anderzijds ook de contacten met een aantal leden te onderhouden.

Momenteel is onze bestuurdersploeg 20 eenheden sterk. De verjonging van ons dagelijks bestuur is sinds 2005 duidelijk; enthousiaste medewerkers jong van geest zijn uiteraard altijd welkom. Voelt u er iets voor? Contacteer dan één van de  de dagelijkse bestuursleden of een bestuurslid die u kent.
Het bestuur.

Korpus, login het ledenbestand van kwb? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

kwbweerde: Heel veel voor zeer weinig geld … een bruisende buurt begint hier!