KRAKOW

Beste vrienden kwb-ers,

Met heel veel spijt in mijn hart moet ik jullie melden dat wij onze reis naar Krakow, Polen hebben geannuleerd.  Dit werd gisterenavond beslist op onze bestuursvergadering.

De reden hiervoor is allereerst de annulatie van de vluchten van SN Brussels, ten tweede de blijvende onzekerheid betreffende Corona.

Betreffende de vluchten, SN Brussels hervat zijn rechtstreekse vluchten naar Krakow pas op 25 oktober, Joker stelde me daarom de vraag of we met onze datum wilde opschuiven.  Een alternatief was vliegen met een overstap in Frankfurt of München, hierdoor verliezen we niet alleen heel veel tijd, dit zal ook mits meerprijs zijn.

Omdat het SN Brussels is die de vluchten heeft geannuleerd kunnen wij wel rekenen op de terugbetaling van de vlucht, Joker Mechelen laat me wel weten dat dit enkele maanden op zich kan laten wachten en dat zij hiervoor een dossierkost van € 10,- per persoon aanrekenen.

Maar uitstel is geen afstel !

Wij voorzien om deze reis terug te programmeren volgend jaar, hiervoor zullen we binnenkort eerst terug een bevraging doen bij jullie, hou onze pop-up website https://sites.google.com/view/kwbweerde-naar-polen/homepage zeker in het oog, maar we zullen jullie ook per mail uitnodigen als de bevraging on-line staat.

Ik weet het, dit nieuws is écht niet prettig, ik keek écht uit naar deze citytrip & jullie ook, ongetwijfeld, anders waren we niet met 48pers !

Laat me hopen dat jullie volgend jaar allemaal terug meekunnen, en dat Corona niet terug roet in het eten strooit !

Met vriendelijke groet,
Bart Tanghe
Voorzitter kwb Weerde

 

Eind vorig jaar hebben we gepeild naar de interesse voor een reis naar Krakow (Polen) De 40 plaatsen zijn ondertussen de deur uit, reis is dus volzet!

Alle informatie betreffende deze reis hebben voor jou gebundeld op een pop-up website.

Beste groeten
Het bestuur

kwbweerde: Heel veel voor zeer weinig geld … een bruisende buurt begint hier!