Za 18 jul 20 – Zomerfeesten revival

Inschrijving voor onze zomerfeesten revival: klik hier

Download hier GPX parcours 50km fietstocht 18 juli

Download hier GPX parcours wandeling 18 juli

Pdf parcours: wandeling 18 juli

HTML parcours: wandeling 18 juli

Het zou niet waar mogen zijn, een lege weide in het midden van juli. Het zou hier moeten gonzen van bedrijvigheid en daarom laten we zaterdag 18 juli niet zomaar voorbij gaan!
Om het leed een klein beetje te verzachten biedt KWB Weerde een kom uit je kot wandeling en fietstocht aan.

Vertrekken vanuit locatie: terrein Chirojongens (Map –> Ketelveldweg 5 Weerde) kan individueel tussen 14 uur en 15 uur. Iedereen kan op eigen tempo aan de tochten deelnemen. Met vrienden, alleen of met mensen uit je buurt.

De wandeltocht:  “Over de barrière“  neemt de sprong over de snelweg om de schoonheid van het Weerde aan de overkant te gaan ontdekken.  De wandeling van 12 km zoekt het onbekende niemandsland op tussen spoorweg , E19 en Zenne. Voorzie stevig schoeisel.

Voor de fietstocht rijgen we knooppunten aan elkaar tot een volwaardig geheel. De tocht zal een 50 tal km lang zijn die voor elk type fiets geschikt is. Fietshelm is een aanrader. Geniet van de natuur.

Van beide tochten zal een GPX track en plan beschikbaar zijn.

Inschrijving voor onze zomerfeesten revival: klik hier
Vanaf 16 uur bieden we jullie een hapje en drankje aan in ‘Ons Huis’.
Dit aan heel democratische prijzen. De deelname aan de wandel- en fietstocht is gratis.

Tevens kunnen jullie op individuele basis nog steeds de leuke fietszoektocht van 23km naar kapellekes uitvoeren waarbij je mooie prijzen kan winnen!

Het had nochtans zo mooi kunnen zijn, de 50ste editie van onze Weerdse Zomerfeesten! Maar… het zat er aan te komen, het doek is gevallen. Ook wij moeten onze Weerdse Zomerfeesten annuleren, geen heerlijke mosselen, geen optreden van Wim Soutaer of Shortcuts, geen stratenloop, geen wegrit, geen kindernamiddag. Samengevat, geen groot Dorpsfeest. Om eerlijk te zijn, het leek ons ook een risico om gedurende 3 dagen ons publiek, waar toch ook veel 50 plussers bij zijn, samen te brengen, dicht bij elkaar in 1 tent.

Ons jaarlijks reclameboekje gaan we wel nog uitbrengen, aangevuld met enkele leuke artikels over kwb, dit om de reeds gemaakte kosten grotendeels te kunnen recupereren, maar zeker ook om onze lokale adverteerders niet teleur te stellen. Velen handelaars halen extra omzet dank zij ons boekje! Bovendien bevelen we ‘nu meer dan ooit’ aan om te kopen bij onze lokale handelaren, en om je éérste pot mosselen te gaan eten in onze lokale horeca, zij hebben onze steun nu meer dan ooit nodig! Samen komen we deze gezondheidscrisis door, we moeten nog even volhouden.